Du Får Mig

“Du får mig” är den första singeln från ZoEGirL tredje studioalbum, annan typ av gratis. Den var skriven av Chrissy Conway-Katina och hennes dåvarande älskare, numera make James Katina.

Liksom “Med hela mitt hjärta”, var det en nr 1 hit och fick över 50.000 snurrar på radion. [1] Det fanns också en retail CDsingel släppt. En musikvideo skapades för att främja den här låten.

Chrissy Conway-Katina inspiration för den här låten kom från att jämföra sin förkristna förflutna till kristna liv och verksamhet hon hade vid skrivande stund. Hon “var alltid letar efter någonstans att passa in” under de första åren av sitt liv. När hon började följa Jesus, hennes perspektiv på livet tog en drastisk förändring. Hon blev sedan “mindre om montering i med världen och mer intresserad av tillhör Gud.” [2]

Den intima relation hon delar med Kristus är vad bränslen här låten: “Gud är verkligen den enda som känner till mina tankar innan jag tror dem. Han är den enda som kände varje dag i mitt liv innan jag tog även min första andetag. Ingen annan än Gud någonsin skulle kunna älska mig och accepterar mig för den jag är vägen att han kan. Han är den enda som får mig. “[2]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*