Far Away (Wolfmother Sång)

“Far Away” är en låt av den australiensiska hårdrocksbandet Wolfmother som presenteras på deras 2009 andra studioalbum kosmiska ägget. Skriven av sångaren och gitarristen Andrew Stockdale, var låten släpptes som den fjärde singeln från albumet den 3 juni 2010, backas upp med en levande cover av Kate Bush låten “Wuthering Heights”. [1] [2]

“Far Away” har i allmänhet väl emot av kritikerna. Skriva för Spin, David Marchese över låten så här:

“Få dina tändare ut! Om “I morgon” var power-ballad-as-psykedelisk-regnbåge, då “Far Away” är dess prom vänliga kusin. Över en nästan känsliga speldosa melodi spelas på, tror jag, elpiano, [Andrew] Stockdale, i en relativt dämpad röst, sjunger om det som kom undan: “Jag tror att kärleken ska vara för evigt / Men det är allt inom mitt sinne. “En akustisk gitarr försiktigt pads ut saker. Trummorna spela en avslappnad shuffle. Basen skuggar gitarrackord. En melodisk viktig nyckel gitarrsolo sveper in för att vägleda lyssnaren till Valhalla. [3] ”
engelsk musiktidningen NME prisade låten som” den enda “framsteg” “på albumet, som beskriver det som” ljud [ing] som det utvisades av Axl Rose under ett lavemang i tidiga sessioner för “Chinese Democracy”. “[4] avslöjar att låten skulle släppas som den fjärde singeln från kosmiska ägget, Australian nyhetssajten Tillgång till alla områden som beskrivs” Far Away “som” händer väders toppen av Wolfmother kolossala andra album “, och tillade att det är” Wolfmother sitter på verandan facklan sång, en episk del av melankoliska nycklar och brännande gitarr som låter som en stor ole påse genom tiderna goda tider. “[5]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*