Kärlek Train (Wolfmother Sång)

“Love Train” är en låt av den australiensiska hårdrocksbandet Wolfmother, presenterat på 2006 internationella versionen av deras debutstudioalbum Wolfmother. “Love Train” släpptes som den femte singeln från Wolfmother, den 7 “bildskiva, CDsingel [1] och som en digital nedladdning, [2] den 18 september 2006 [1] av Island Records. [2] Det blev en liten kommersiell framgång i Storbritannien, nådde nummer 62 på den brittiska singellistan. [3]

Musikvideon till “Love Train” regisserades av Jay Martin, som beskrev det som en kombination av “bandporträtt och episk, heroisk prestation.” [4] CDsingel innehöll en live-version av hitsingeln “Woman” inspelad på radio station Triple J, liksom musikvideon, [1] en 12 “bildskiva version av singeln släpptes senare under 2007, med ett antal remixar av engelska elektroniska band Chicken Lips [5] [6].

“Love Train” noterades för att vara med i en iPod annons. [2] [4] Det var också med i The Hangover del II.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*