Kvinna (Wolfmother Sång)

“Woman” är en låt av den australiensiska rockbandet Wolfmother som presenteras på deras 2005 debut album Wolfmother. Den släpptes som bandets fjärde singel i Australien den 17 juni 2006, och senare i Storbritannien den 17 juli. [1] Det blev en stor hit på berg radio under sommaren 2006 i USA, med en topp på nummer 7 på Hot Mainstream vagga spårar kartlägga och nummer 10 på Modernt vagga spårar kartlägga. “Woman” vann priset för bästa hårdrock prestanda vid 49th Annual Grammy Awards 2007. [2]

I Australien, var den ursprungliga inspelningen av låten rankas som nummer 45 på Triple J hetaste 100 av 2004 efter att visas på deras debut-EP Wolfmother.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*