Victorious (Wolfmother Sång)

“Victorious” är en låt av den australiensiska hårdrocksbandet Wolfmother. Skriven av sångaren och gitarristen Andrew Stockdale, det var producerad av Brendan O’Brien och fungerar som titelspåret för bandets 2016 fjärde studioalbum Victorious. Låten släpptes som den första singeln från albumet den 20 november 2015 och nådde nummer 26 på den amerikanska Billboard Mainstream Rock Songs diagram.

Den globala debut av “Victorious” (liksom kolleger Victorious spår “City Lights”) kom den 19 november 2015 [1] när radio DJ Zane Lowe spelade båda låtarna på Apple Music station Beats en som en del av sin “World Record” funktionen. [2] Låten därefter utsläppt som en singel på musikstreamingtjänsten Spotify, [3] och ingick också som en fri digital nedladdning med varje förbeställa av Victorious på iTunes. [2]

Musikvideon till “segerrika” släpptes den 25 januari 2016 som ursprungligen exklusivt till digitala medier webbplats Mashable. [6] Broder Willis regisserade videon, huvudrollen Aurelia Scheppers, som spelades in i Los Angeles, Kalifornien. [2] Att tala i en bakom kulisserna har både Brother Willis och Andrew Stockdale beskrev videon som “tungan i kinden”, och Willis beskrev det som en “hyllning till sci-fi B-filmer”, i synnerhet från 1970-talet. [7] Rymdskepp-tema gitarr som används i videon senare ges bort i en tävling av den brittiska musiktidningen Kerrang! [8]
tal till Mashable, förklarade Stockdale som “videon handlar om en tjej som hålls som gisslan av onda främmande folk [som] på höra befogenheter Wolfmother dundersuccé rock ‘n roll extravaganza … är befriad från de mörka krafterna i universum “. [6] Loudwire s Chad Childers beskrev historien om videon som “en episk kamp mellan ett svärd-svingande Vixen och en ond härskare”. [4]

 

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*