(Du är) Med My Baby

” (Du är) Med My Baby ” är en sång skriven och inspelad av kanadensiska sångerskan Paul Anka . Registreras som en duett med kvinnlig vokalist Odia Coates , blev låten Anka första nr 1 hit på Billboard Hot 100 i 15 år, sedan 1959 är ” Lonely Boy. ” Låten blev en Guldskiva.

Anka, vars sista listettor hit hade varit 1959 s “Lonely Boy” hade skrivit låten för hans fru och deras fyra döttrar medan uppträder vid Lake Tahoe . [1] Låten skulle bli en solo ansträngning av anka, men okänt Coates, som Anka hade träffat på turné, var på studion under inspelningen. Efter förslag från United Artists inspelning verkställande Bob Skaff, blev låten en duett. [1] släpptes i slutet av juni 1974, “(Du är) Med My Baby” klättrade diagram och blev Anka tredje Nr 1 låten. En uppföljande singeln “One Man Kvinna / en kvinna Man”, nådde Top 10 i början av 1975.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*