Ensam pojke (Paul Anka sång)

” Lonely Boy ” är en sång skriven och inspelad av Paul Anka [1] 1959 Anka sjöng den här låten i filmen Girls stan . När utsläppt som en singel, toppade den Billboard Hot 100 , [2] blir Anka första låten att göra så, även om han hade tidigare toppat Billboardbästsäljare i butiker diagram med ” Diana “. Billboard rankas det som nr 5 sång för 1959. [3]

Låten täcktes 1971 av Billy “Crash” Craddock , som släpptes på albumet Knock Tre Times . Donny Osmond hade en 1972 enda återupplivande av låten, kartläggning som B-sida till sin hitsingel, ” varför “.

År 2007, “Lonely Boy” dök upp på Classic Songs (greatest hits) skiva Anka s album Klassiska sånger, My Way . [4]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*