Allt Jag Ask (Adele Låten)

“Allt jag frågar” är en låt inspelad av engelsk sångare och låtskrivare Adele för sitt tredje studioalbum 25 (2015). Låten är skriven av Adele, Bruno Mars, Philip Lawrence och Christopher Brody Brown, medan produktionen av spåret sköttes av The Smeezingtons, en låtskrivande och rekord producerar trio, bestående av Mars, Lawrence, och Ari Levine. Enligt Slate s Forrest Wickman, sången lyriskt diskuterar sångaren efter en kväll med en vän, innan de går skilda vägar.
“All I Be” nådde nummer 41 på den brittiska singellistan och nummer 77 på Billboard Hot 100. för att främja sången, Adele utförde “All i Be” under Adele Live i New York, på The Late Late Show med James Corden, på Ellen DeGeneres Show och på det 58: e årliga Grammy Awards. Den senare prestanda samlat kontrovers på grund av tekniska problem; Adele uppgav efteråt att pianot mikrofoner föll till pianosträngar, orsakar glitch.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*