Åtgärd (Adele Låten)

“Åtgärd” är en låt inspelad av engelsk sångare och låtskrivare Adele för sitt tredje studioalbum 25 (2015). Låten är skriven av Adele Adkins och Ryan Tedder, medan produktionen av låten utges av den sistnämnda. Textmässigt är spåret om sångarens bästa vän, hennes morföräldrar, hennes pojkvän och hennes son. Musikaliskt är låten en pop ballad. “Åtgärd” fick positiva recensioner från kritiker, med vissa beskriver det som ett allvarligt uttryck för hängivenhet.

Låten nådde nummer 30 på Finland diagram och nummer 30 på Schweiz diagram. Det kart även i Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Tyskland, Skottland, Spanien, Storbritannien och USA.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*