Hometown Glory

“Hometown Glory” är debutsingeln från brittiska sångerskan Adele, släpptes den 22 oktober 2007 i Storbritannien. Låten visas på hennes debutstudioalbum 19 (2008). Under 2008 var sången åter släpptes som hennes fjärde singel. Adele skrev låten i 10 minuter efter hennes mamma försökte övertala henne att lämna sitt hem förort till West Norwood i London för universitetet. “Hometown Glory” är den första låten som Adele någonsin skrev. [1]
År 2007, “Hometown Glory” släpptes på sångare Jamie T: s Pacemaker inspelningar etikett som en begränsad upplaga 7 “vinylsingel, varav endast 500 exemplar gjordes. [ 2] Låten misslyckades med att kartlägga början. Men på grund av höga nedladdningar av låten under frigör vecka 19, lyckades låten att kartlägga i brittiska singellistan topp 40 för första gången. Under 2010 fick låten en Grammy nominering för Bästa kvinnliga pop Vocal Performance, [3] men förlorade till Beyoncés “Halo”.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*