Jagar Trottoarer

“Chasing Pavements” är en låt av den brittiska sångerskan Adele, från hennes debutalbum 19. Det var den andra singeln från albumet, efter “Hometown Glory”. Det släpptes digitalt i Irland den 13 januari 2008 och trädde de irländska singellistan på nummer 26 genom enbart nedladdnings försäljning. Efter att ha mottagit en fysisk release, enda hoppade sedan 19 platser till nummer sju, där det nådde en topp. Den 20 januari, den enda in på nummer två i brittiska singellistan på enbart nedladdningar. “Chasing Pavements” var den 27: e bäst säljande singel 2008 i Storbritannien, med över 280.000 försäljning. Det var Adele första Billboard Hot 100 inträde, och har sålt över 1.200.000 digitala kopior som i oktober 2011. [2] B-sida till singeln är en akustisk omslaget till Sam Cooke låten “Det är det, jag avslutade, jag Movin ‘On”. “Chasing Pavements” vann Grammy Award för Bästa kvinnliga pop Vocal Performance, och blev nominerad till Grammy Award för Record of the Year och Grammy Award för Song of the Year.
Den medföljande musikvideo regisserad av Mathew Cullen av produktionsbolaget Motion Theory . [3] Det var upp till Adele officiella YouTube-konto den 24 oktober 2009.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*