Många Nyanser Av Svart

“Många nyanser av svart” är en låt av bandet The Raconteurs. Det verkar som den åttonde spår på deras andra album, Consolers av Lonely. Det är andra singeln från albumet och gjordes tillgänglig i 7 “vinyl format. Omslagsbilden visar Mary Todd Lincoln eller Abraham Lincoln beroende på hur den inre hylsan vrids. Banan är också tillgängliga som nedladdningsbart innehåll för musikspel Rock Band 2.

Frisläppandet av den enda innehåller en version av låten som utförs av brittiska sångerskan Adele. [1] Adele har utfört den här låten levande flera gånger, även under henne An Evening with Adele tur och det ingick i deluxe edition av hennes 19 album. Adele version presenterades i slutet av 90210 episod, “Wild Alaskan lax” (episod 6, säsong 2). [2]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*