Miljoner År Sedan (Sång)

“Miljoner år sedan” är en låt inspelad av engelsk sångare och låtskrivare Adele för sitt tredje studioalbum 25 (2015). Låten är skriven av Adele Adkins och Greg Kurstin, medan produktionen av låten utges av den sistnämnda. Textmässigt är spåret om hur berömmelse personligen har påverkat henne och alla runt omkring henne. Musikaliskt är låten en akustisk låt åtföljd endast av gitarr. “Miljoner år sedan” fick positiva recensioner från kritiker, med många jämföra den med musik av Madonna.

Låten nådde nummer åtta på Finland diagram och nummer 24 på Skottland diagram. Det kart även i Australien, Belgien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Ungern, Irland, Spanien, Storbritannien och USA. Adele förde låten under Adele vid BBC och på idag.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*