När Vi Var Unga (Adele Låten)

“När vi var unga” är en låt av den brittiska sångerskan Adele. Det var utsläppt på 22 januari 2016 av XL Recordings som den andra singeln från hennes tredje studioalbum, 25 (2015). Adele co-skrev låten med Tobias Jesso Jr, medan produktionen av spåret tillhandahölls av Ariel Rechtshaid. “När vi var unga” är en själ ballad, med texter som talar om reminiscing tidigare minnen med en älskad. Vid release, fick låten kritik från musikkritiker, som prisade låttexten och Adele sång.

Efter lanseringen av 25: “När vi var unga” hade redan sålt 150.000 digitala kopior i USA som ett album spår. [2] Det har nått topp 10 i Belgien, Kanada, Tjeckien, Finland, Portugal, Skottland, Slovakien, Sydafrika, Schweiz och Storbritannien. Låten fick aldrig en officiell musikvideo, även om en version av låten spelades på The Church Studios släpptes via Vevo. Adele främjat sången med liveframträdanden på BBC en timme speciell adele på BBC, Saturday Night Live och Adele bor i New York City.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*