Ryktet Säger (Adele Låten)

“Ryktet säger” är en låt av den brittiska sångerskan Adele. Låten är skriven av Adele och Ryan Tedder medan produktionen sköttes av Tedder. Adele har sagt låten var inte inspirerad av media, men det syftade till hennes vänner som trodde saker de hört talas om henne. Det var den fjärde singeln från 21 i USA.
Låten fick kritik från kritiker, som lovordade Adele röst och låtens “catchiness”. Även utan att ha utsläppt som en singel, kart låten på Billboard Hot 100 på nummer 16 och toppade Triple A diagrammet. I Nederländerna var rekord utsläppt som den fjärde singeln från 21 efter “Rolling in the Deep”, “sätta eld på Rain” och “Someone Like You”. Spåret fick en dubbel Platinum-certifiering av RIAA för försäljning som överstiger 2 miljoner enheter i USA. Det har täckts av Jeremih och Glee under episoden “Mash Off” med en annan Adele låten “Someone Like You”, och även av Katharine McPhee under episoden “The Cost of Art” från TV-serien Smash. Adele lagt sången till låtlistan på sin andra världsturné adele Live.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*