Vatten Under Överbrygga (Sång)

“Vatten Under överbrygga” är en låt inspelad av engelsk sångare och låtskrivare Adele för sitt tredje studioalbum 25 (2015). Låten är skriven av Adele Adkins och Greg Kurstin, medan produktionen av låten utges av den sistnämnda. Textmässigt är spåret om en kritisk punkt i en relation och försöker ta reda på om din partner är in eller ut. Musikaliskt är låten en mid-tempo disco-poplåt med en elektro trumslag och en tropisk, trip hop riff. “Vatten Under överbrygga” fick positiva recensioner från kritiker, med många anser det ett album höjdpunkt.

Låten nådde nummer 20 på den finska singellistan och nummer 42 på den spanska singellistan. Det kart även i Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Tyskland, Skottland, Storbritannien och USA.Adele förde låten under Adele Live i New York City och på The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*