Bind Din Mamma Ner

“Tie Your Mother Down” är en låt av det brittiska rockbandet Queen skriven av gitarristen Brian May. Det är öppningsspåret och den andra singeln från deras 1976 album En dag på kapplöpningarna. På dess ursprungliga utgåvan som en singel i 1977 låten nådde en topp på 31 i den brittiska singellistan, men mer än 20 år senare släpptes som en dubbel A-sida till “No-One men du (Endast den bra matrisen Young)” där den nådde 13 i brittiska singellistan. På albumet låten föregås av en minut avgörande intro med en Shepard ton melodi, som reprise i slutet av “Teo Torriatte” detta var avsett att skapa en “cirkel” i albumet, typiskt, till exempel, Pink Floyds album.

Efter sin frigivning 1976, spelades av drottning på varje efterföljande turné. [1] Vid 1992 Freddie Mercury Tribute Concert, var låten tillsammans utförs av drottningen och gäster Joe Elliot och Slash. [2] Vid flera tillfällen under de senaste åren, har Brian May och Roger Taylor spelade den här låten leva med Foo Fighters, inklusive föreställningar på Queen Rock and Roll Hall of Fame induktion ceremoni i 2001, och VH1 Rock Honors 2006.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*