Du Behöver Inte Lura Mig

“Du behöver inte lura mig” är en låt av drottning, från 1995 album Made in Heaven. Den släpptes som singel i 1996, innehåller olika remixer av låten. Låten är en av de få som faktiskt har skrivit och spelat efter Insinuation sessioner, och skriven och komponerad av bandet, under David Richards tillsyn. Det var en världshit och nådde toppen av singellistan i Italien.

“Du behöver inte lura mig” var en av de sista spåren som spelats för albumet Made in Heaven och kom på ett mycket ovanligt sätt. Maj har förklarat på sin webbplats [behövd stämning] att producenten för bandet, David Richards, mer eller mindre skapade ramen för låten enda ensam, byggnad från bitar av texter inspelade strax före Merkurius död. Maj har sagt att före Richards arbete, det fanns ingen låt att tala om. Men efter Richards redigeras och blandade sång (inklusive en bit av harmonier inspelade för “Vintersagan”), presenterade han det till de återstående medlemmarna i bandet. Brian May, Roger Taylor och John Deacon sedan läggas sina instrument och körer och var förvånad över att sluta med en färdig låt som hade börjat som ingenting. Stilen av låten påminner om deras 1982 album Hot Space, och en kommentar över att presenteras på deras Greatest Hits III album.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*