En Annan Biter I Gräset

“Ett annat biter i gräset” är en 1980 låt av det brittiska rockbandet Queen. Skrivet av bas gitarristen John Deacon, presenterade låten på gruppens åttonde studioalbum The Game (1980). Låten var en världshit, kartlägga nummer ett på den amerikanska Billboard Hot 100 i tre veckor, från 4 Oktober – 18 Oktober (deras andra nummer ett enda i landet). Låten tillbringade femton veckor i Billboard topp tio (den längsta topp tio sång 1980) och 31 veckor totalt på sjökortet (mer än någon annan låt i 1980). Det nådde nummer två på Hot Soul singlar diagram och Disco Top 100 diagrammet och nummer sju på den brittiska singellistan. [4] [5] Låten krediteras som drottning bäst säljande singel, med en omsättning på över 7 miljoner exemplar. [6] Denna version rankades som nummer 34 på Billboard All-Time topplåtar. [7]

Låten vann en American Music Award för Favorite Rock singel och även samlat en Grammy Award-nominering för bästa Rock Performance av en Duo eller grupp med Vocal. [8] [9]”Ett annat biter i gräset” är en 1980 låt av det brittiska rockbandet Queen. Skrivet av bas gitarristen John Deacon, presenterade låten på gruppens åttonde studioalbum The Game (1980). Låten var en världshit, kartlägga nummer ett på den amerikanska Billboard Hot 100 i tre veckor, från 4 Oktober – 18 Oktober (deras andra nummer ett enda i landet). Låten tillbringade femton veckor i Billboard topp tio (den längsta topp tio sång 1980) och 31 veckor totalt på sjökortet (mer än någon annan låt i 1980). Det nådde nummer två på Hot Soul singlar diagram och Disco Top 100 diagrammet och nummer sju på den brittiska singellistan. [4] [5] Låten krediteras som drottning bäst säljande singel, med en omsättning på över 7 miljoner exemplar. [6] Denna version rankades som nummer 34 på Billboard All-Time topplåtar. [7]

Låten vann en American Music Award för Favorite Rock singel och även samlat en Grammy Award-nominering för bästa Rock Performance av en Duo eller grupp med Vocal. [8] [9]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*