Ringa Alla Flickor

“Calling All Girls” är en låt av det brittiska rockbandet Queen. Det är det tredje spåret på albumet Hot Space och den var skriven av Roger Taylor. Det var den fjärde singeln från albumet. Den släpptes som singel i sommaren 1982 i USA, Kanada och Polen, där det nådde en topp på # 60, # 5 och # 6 respektive.

“Calling All Girls” var den första Roger Taylor-skrev låten att släppas som en enda, även om det bara släppt i vissa länder, däribland USA, Australien och Kanada, men inte i Storbritannien. Taylor består låten på gitarr, spelar återkopplingsljud i pausen. Det finns också betydande användning av rekord repor.

Låten var aldrig utförts i Europa, men en 1982 live-inspelning i Japan finns på Queen on Fire – Live at the Bowl DVD.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*