Vi Kommer Rocka Dig

“We Will Rock You” är en sång skriven av Brian May och registreras av drottning för deras 1977 album News of the World. [2] Rolling Stone rankade det antal 330 av “De 500 mest stora Songs allra Time” i 2004, [3] och Recording Industry Association of America (RIAA) placerade den på nummer 146 på sin lista över Songs of the Century. Under 2009, “We Will Rock You” installerades in i Grammy Hall of Fame. [4] [5]

Annat än de sista 30 sekunderna som innehåller ett gitarrsolo av maj, är låten i allmänhet i en cappella form med bara stampa och klappa som en rytmisk kropp slagverk takt. 1977, “We Will Rock You” och “We are the Champions” utfärdades tillsammans som en global topp tio singel. [6] Strax efter albumet släpptes, började många radiostationer som spelar låtarna i följd och utan avbrott. [7]

Sedan dess release, “We Will Rock You” har täckts, remixed, samplas, parodie, refereras och används av flera artister, tv-program, filmer och andra medier över hela världen. [8] [9] Sedan dess release, har låten blivit en klyscha vid idrottsevenemang runt om i världen som en arena hymn, främst på grund av sin enkla rytm. [10] [11]

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*