Allt Om Dig (The Rolling Stones Låt)

“All About You” är en sång av The Rolling Stones presenterat som den avslutande spåret till deras 1980 album Emotional Rescue. Det sjungs av gitarristen Keith Richards.

Kreditskriv team av Mick Jagger och Richards, “All About You” är uteslutande arbete Richards. Låten är en långsam bitterljuv ballad som har tolkats som en sista kommentar om Anita Pallenberg romantik som inleddes 1967 och avslutades 1979 när Richards träffade sin blivande hustru modell Patti Hansen. Richards texter och sång uttrycka blandade känslor fastsättnings och avsky; kan dock sången också tolkas som ett tidigt tecken på sprickbildning förhållandet mellan Richards och Jagger, de gotländska ledarna i bandet. Richards hade “städas upp” efter hans 1977 Toronto heroin byst och ville ta mer ansvar tillbaka från Jagger. [Sångare och affärsman hade hållit bandet rulla genom den värsta perioden av Richards överdrifter i 70-talet, och i flera intervjuer uppgav Richards han mötte genast motstånd från Jagger angående hans nya intresse för att ta del av den främre mannens börda. 1 ]

Richards sade i 2002, “Jag gick igenom en mycket tuff sak i början av 80-talet med Mick. Så du får några låtar som “All About You,” för att bara nämna ett. Det finns mer på några av de dyra Winos poster. “Säger saxofonist Bobby Keys av låten,” Den hade en liten bit av sentimental ingång där om sina känslor för Mick vid tidpunkten. Lyssna bara på texten “. I låten, Richards bemoans en relation han in med hårda texter:

“Bra om du kallar detta ett liv, varför måste jag spendera min med dig? Om showen måste gå på, låt det gå på utan dig. ”

“Även om skratt kan vara billig, det är bara för att skämtet är om du / Jag är så trött, att hänga runt med hundar som du. ”

På att skriva, sade Richards, “Den låten hängde runt i tre år. Efter att ha undersökt att se till att det inte var någon annan som skrev det, till slut bestämde jag att det måste ha varit jag “. Inspelningen ägde rum mellan januari och februari 1979 under de tidigaste inspelningar för Emotional Rescue. Ett tecken på sin närhet till låten, Richards utför bas, piano, elgitarr och sång med Ronnie Wood. Nycklar utför låten distinkta saxofon och Charlie Watts utför trummor.

“All About You” utfördes av Richards under 1997-1998 Bridges to Babylon Tour och 1999 Ingen säkerhet Tour.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*