Do Not Stop (The Rolling Stones Låt)

“Do not Stop” är en av rock and roll band The Rolling Stones med på deras 2002 samlingsalbum Forty Licks.

Kredit sångaren Mick Jagger och gitarristen Keith Richards, “Do not Stop” var till stor del ett verk av Jagger. Skriva började under Jagger förberedelser för hans 2001 album Gudinna i dörröppningen. Vid tidpunkten för övergång, kommenterade han, “För mig, gör en soloalbum eller en Stones album är alla samma, med ett förbehåll: att när jag skriver för Rolling Stones jag inte har något emot om låten låter som de Stones göra, medan om jag skriver, men inte inspelning med Rolling Stones, jag vill inte låten innehåller alltför många av de klichéer som man förknippar med Rolling Stones, så jag försöker ganska svårt att undvika dem. Före utgivningen av Forty Licks, skrev jag “Do not Stop” under samma period som jag skrev låtar för mitt soloalbum, och jag bara lägga den åt sidan och sade till mig själv, “Det låter väldigt likt rullande Stones till mig. Det kan vara mycket användbar under de kommande månaderna, men jag lämnar det nu och jag kommer inte att spela in den, eftersom jag tror att det kommer att bli bättre för Stones. “[1]

En enkel rocker med ett varumärke öppning riff från Richards, “Do not Stop” berättar om en grov kärleksaffär mellan sångaren och hans älskare:

“Som du bet mig i läppen och du drog första blod, det värmde mitt kall hjärta; Och du skrev ditt namn rätt på ryggen, pojke, naglarna var skarpa ”

“Jo jag förlora dig, jag vet att ditt hjärta är miles away; Det finns en viskning där där en gång fanns en storm; Och allt som återstår är den bilden som jag har arkiveras, och vissa minnen har trasig eftersom de har rivit “

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*