Nästan Hör Du Suckar

“Nästan Hör du Suck” är en Grammy-nominerade låten av The Rolling Stones från deras 1989 album Steel Wheels.

Skriven av Mick Jagger, Keith Richards och Steve Jordan, var låten första skriftliga och registreras för eventuellt införande på Keith Richards första soloalbum Talk är billigt. Ett år senare Richards spelade spår för Chris Kimsey och Jagger under inspelning i Montserrat från mars till juni för stålfälgar sessioner. Jordan skrivande kredit härrör från hans arbete med Richards i 1987 och 1988.

Jagger ändrat några av texterna som framgår i jämförelse med populära bootlegs av Richards-Jordan samarbete, men stämningen och melodin av låten kvar i Rolling Stones spår. Charlie Watts lägger till en dunkande bas marschera till senare låten där Richards skarp, skära, varumärke gitarr är den viktigaste slag på något långsammare, slingrande sylt som sträckte sig till tio minuter med uncredited pianospel.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*