Saknad Dig (The Saturdays Sång)

“Missing You” är en sång som utförs av brittisk-irländska tjejgruppen The Saturdays, tagen från sin första EP, Rubriker !. Skriven av Alexander Kronlund och Lukas Hilbert med produktion från Hilbert och James Reynolds, var låten släpptes som samlingens bly- singel den 8 augusti 2010 som en digital nedladdning och den 9 augusti som en CD singel. Texten inriktas på att vara i en relation där passionen har dött, men fortfarande beroende av den kärlek som tidigare fanns. Den har en electropop produktion, som innehåller inslag av synthpop. Gruppen beskrev låten som “en uppdaterad version av sitt sound” och var kul att spela och experimentera med. “Missing You är mer out-där än resten av [Rubriker!].” [1]

Singeln fick mestadels negativ mottagande från kritiker, som kritiserade beslutet att släppa “Missing You” som en enda, för att använda auto-trimmad sång och sången produktion, som saknade energi. En medföljande musikvideo har scener i gruppen dans på en strand i Málaga, Spanien. Det kart i Irland på nummer sex, men i Storbritannien det klarade sig bättre, nådde nummer tre, slagen av Flo Rida s “Club kan inte behandla mig” med David Guetta och Eminems “älskar hur du Lie” med Rihanna. Det var andra gången som gruppen har förlorat till Flo Rida i diagrammet kamp även om det är deras fjärde topp-tio hit i Irland och sjunde i Storbritannien. Den officiella remix har brittisk grime artist, rappare och låtskrivare Professor Green.

About the author

Assistent

View all posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*