Animal Likhet

Animal Jämställdhet är en internationell ideell djurrättsorganisation vars syfte är “att uppnå lika hänsyn och respekt för djur.” Detta tillvägagångssätt ifrågasatt begreppet artism , som anser djur som enbart egendom och därigenom mindre värde än människor. [1]

Animal Jämlikhet är aktiv i USA , Storbritannien , Indien , Spanien , Italien , Tyskland och Venezuela . Verksamheten är koncentrerad till städerna London , Pune , Madrid , Barcelona , Rom , Stuttgart och Caracas . [2]

Animal Jämställdhet är idag en av djur Charity gruppens värdering Standout Organisationer. [3]

Mission 

Animal Jämställdhet arbetar för att uppnå en långsiktig social förändring, där alla djuren behandlas med medkänsla och respekt. Genom stora kampanjer, proaktiva utbildningsinitiativ, utredningar, corporate vegan uppsökande och juridiska opinionsbildning. Genom att utbilda allmänheten om djurfrågor, motivera vi dem att gå mot en vegan diet och ge användbara resurser för att hjälpa dem. [2]

Animal Equality fokuserar sin uppmärksamhet på de fyra huvudområden där djuren lider mest: produktionsdjur, kläder handel, laboratorier och underhållningsindustrin. [2]

Aktiviteter 

Animal Equality organiserar gatudemonstrationer och protester [4] för att främja respekten för djur. Den 21 januari 2009, i ett program som kallas Diario de , Telecinco sända bilder av ett angrepp på Zaragoza tjurfäktningsarenan utförs av djur Jämställdhet och dess razzia på ett lager med 40.000 höns, som syftar till att exponera utnyttjandet av dessa fåglar. [5]

Djur välgörenhet utvärderare översyn 

I sin senaste årliga rekommendation (November 2016), djur välgörenhet utvärderare (ACE) som heter Animal Equality som Standout välgörenhet. [3] ACE betecknar som Standout Charities de organisationer som de inte tycker är lika stark som sina Top Organisationer, men som utmärka sig i åtminstone ett sätt och är exceptionellt stark jämfört med djur välgörenhetsorganisationer i allmänhet. [6]

I sin November 2016 översyn, ACE citerar Animal Equality styrkor som uppnå betydande framgångar med lite pengar (i synnerhet hemliga utredningar); en stark förståelse för framgång och misslyckande; en bra strategi för att öka sin räckvidd och stort utrymme för mer pengar. Deras svagheter, enligt ACE, inkludera deras sprids över sju länder, vilket leder till logistiska svårigheter och mindre resurser att ägna åt varje land. [3]

Animal Jämställdhet var en av ACE Top Charities i december 2014 och 2015. [3]

Utgifter 

I sin November 2016 översyn bedömer ACE att djuretik kommer att tillbringa ungefär 41% av sin budget på gräsrots uppsökande, 37% om utredningar gård, 16% på sociala medier, och 6% på andra program, inklusive juridiska opinionsbildning, lanseringen av deras internationella corporate uppsökande team, och en liten onlineannonser program. [3]

Referenser 

  1. Hoppa upp^Javier Moreno: “Ingen Somos los Propietarios de los animales”,El Periódico de Aragón, 28 oktober 2008(spanska)
  2. ^ Hoppa upp till:abc “Om oss” , “Animal Equality aktivism för djurens rättigheter”, mars 2015
  3. ^ Hoppa upp till:abcde djur välgörenhet utvärderare (November 2016). “Animal Equality” . Hämtas november 29, 2016 .
  4. Hoppa upp^protesta antitaurina ante un toro de Osborne27 April 2008 Madrid Diario(spanska)
  5. Hoppa upp^Desobediencia civila,Diario de-Telecinco, 18 januari 2009(spanska)
  6. Hoppa upp^Allison Smith (9 juni, 2016). “Vårt tänkande på Standout organisationer” . Hämtas november 29, 2016 .

About the author

Assistent

View all posts