Centrum för alternativ till djurförsök

Den Johns Hopkins University Center för alternativ till djurförsök ( CAAT ) har arbetat med forskare sedan 1981 för att hitta nya metoder för att ersätta användningen av försöksdjur i experiment minska antalet djur som testats, och förbättra nödvändiga tester för att eliminera smärta och ångest. CAAT är en akademisk, vetenskapligt baserad center anslutna till Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health .

CAAT främjar human vetenskap genom att stödja skapande, utveckling, validering, och användning av alternativ till djurförsök, produktsäkerhet provning och utbildning. Det är inte en aktivist grupp; snarare vill man åstadkomma förändring genom att arbeta med forskare inom industrin, myndigheter och den akademiska världen för att hitta nya sätt att ersätta djur med djurförsök, minska antalet djur som krävs, eller förfina metoder för att göra dem mindre smärtsam eller stressande för djur inblandade.

CAAT driver även Altweb , en global clearinghus för information om alternativ till djurförsök, och publicerar en allmän djur nyhetsblogg, en gränslös etik .

About the author

Assistent

View all posts