Delta Waterfowl Foundation

Delta Waterfowl Foundation är en ideell organisation som arbetar i både Kanada och i USA vars uppgift är att ge kunskap, ledare och vetenskapsbaserade lösningar som effektivt bevara sjöfåglar och säkra framtiden för sjöfåglar jakt. [1]

Historia

På 1930-talet James Ford Bell , sportsman och grundare av General Mills , köpte 5.000 tunnland (20 km ²) av Delta Marsh i Manitoba, Kanada. Under flera år Bell jagas sjöfåglar på myren i höst och höjas och släppas sjöfåglar på våren och sommaren från ett privatägt kläckeri .

1938, Bell närmade Aldo Leopold , som anses vara far till viltförvaltning i USA, om att etablera en forskningsstation tillägnad sjöfåglar forskning på Delta Marsh som mycket lite var känt vid den tiden om sjöfåglar biologi. Efter viss diskussion, Aldo Leopold överens Bell idé och tog i hans doktorand Hans Albert Hochbaum från University of Wisconsin-Madison .

Hochbaum avslutade sin examen arbete på Delta Marsh på Canvasback ankor och fortsatte med att bli den vetenskapliga chef för Delta sjöfåglar och våtmarker Research Station .

Idag

Idag Delta Waterfowl stödjer forskarutbildningen på sjöfåglar ( magisterexamen och doktorsexamen ) tillsammans med andra program som är inriktade på sjöfåglar populationer och sjöfåglar jakt i Nordamerika. [ Stämningen behövde ]

Referenser

  1. Hoppa upp^ “Vad vi gör” . www.deltawaterfowl.org . Hämtas 2015/01/25 .

About the author

Assistent

View all posts