Dr. Hadwen Högt

Den Dr Hadwen förtroende ( DHT ) är en brittisk medicinsk forskning välgörenhet som medel och främjar icke-animaliska tekniker för att ersätta djurförsök . [1] [2] [3] grundades 1970, det arbete som utförts av Dr Hadwen förtroende utvecklar tillförlitlig vetenskap samtidigt som man undviker djurförsök.

Ursprungligen registrerad hos Charity Commission som välgörenhet nummer 261.096, blev Dr Hadwen förtroende inkorporeras som en välgörande företag (registrerat välgörenhetsnummer 1.146.896) 2013. År 2015 Dr Hadwen förtroende blev registrerad som en välgörenhetsorganisation i Skottland (SC045327).

Projekt som får finansiering från Dr. Hadwen förtroende sträcker sig från epilepsi , multipel skleros , [4] bröst [5] och hudcancer , meningit , astma , diabetes och drogtestning , till artrit , Parkinsons sjukdom, lungskada, kikhosta , testning av vaccin , tandvård , hjärtsjukdomar , tropisk sjukdom , fosterutveckling , hjärntumörer och aIDS .

Dr Hadwen förtroende främjar bruket av icke-animaliskt forskning genom sin finansiering, publikationer, vetenskapliga samfundet uppsökande och media.

Referenser

  1. Hoppa upp^ Pain Experter säga Ökat fokus på High-Tech Non-Animal forskning kan hjälpa tusentals patienter15 augusti 2008Medical News Today
  2. Hoppa upp^ Ring för att avsluta djursmärtforskning14 augusti 2008BBC News
  3. Hoppa upp^ Dr Hadwen förtroende “. En strimma av hopp för djur, men inte tillräckligt långtgående” EU-parlamentet rösta om djurförsök lag ger [ permanent död länk ] 05 maj 2009 politics.co.uk
  4. Hoppa upp^ Multiple Sclerosis Resource Centre RNA och RNAi arkiverade1 augusti, 2009, vidWayback Machine. Multiple Sclerosis Resource Centre
  5. Hoppa upp^ bröstcancer i ett provrör vinner pris för Byta försöksdjur30 mars, 2009Medical News Today.

About the author

Assistent

View all posts