Ducks Unlimited

Ankor Obegränsad (DU) är en amerikansk ideell organisation 501 (c) ägnar sig åt bevarande av våtmarker och tillhörande bergslivsmiljöer för sjöfåglar, andra vilda djur och människor. Det har haft en världsomspännande medlemskap i cirka 700.000 sedan januari 2013. [2] [3]

Historia och profil

1927, en utlöpare av Boone och Crockett Club skapades specifikt för sport fågel förvaltning och drift till 1930 som de amerikanska Wild Fowlers. Medlemskap ingår sådana människor som Arthur Bartley och Nash Buckingham , som senare skulle bli mycket avgörande för bevarandet rörelsen. 1930, Joseph P. Knapp , en publicerings tycoon som framgångsrikt fått sådan noterbara publikationer som Associated söndag Magazine , Crowell Publishing, Collier Weekly , gård och Fireside och boken förlaget PF Collier & Sons, grundade Mer vilt i Amerika och amerikanska Wild Fowlers snabbt absorberas i den nya organisationen.

År 1937, Knapp, Robert Winthrop, och en liten grupp av bevarande filantroper beslutat att fokusera på de minskande sjöfåglar populationer och habitat som krävs för att upprätthålla dem i Kanada, och bildade Ducks Unlimited Inc. Som hade hänt förut, fler spel fåglar i Amerika absorberades av nya vattenfågel organisationen. [4] [5] [6]

Ducks Unlimited Kanada inkorporerades i Winnipeg , Manitoba , Kanada, den 10 mars, 1937. [7] Ducks Unlimited fungerar även i Mexiko genom sin systerorganisation, Ducks Unlimited de Mexico. Andra kapitel har sedan börjat operation i Latinamerika , Mexiko , Nya Zeeland , och Australien . [8]

DU har bevarat åtminstone 12,5 miljoner tunnland [9] – kanske mer än 13,8 miljoner tunnland – sjöfåglar livsmiljö Nordamerika . [10] DU samarbetar med ett brett spektrum av företag, regeringar, andra icke-statliga organisationer , markägare och privatpersoner för att återställa och hantera områden som har försämrats och att förhindra ytterligare nedbrytning av befintliga våtmarker. DU är också aktiv i att arbeta med andra för att rekommendera regeringens politik som positivt kommer att påverka våtmarker och miljö. [11] DU genererade mer än $ 235.000.000 i intäkter under 2012 räkenskapsåret, [10] varav minst 80 procent [9]går direkt mot bevarande av livsmiljöer. [2] Deras inkomstkällor inkluderar federala och statliga livsmiljö återbetalningar, bevarande servitut, sponsorer och medlemmar, större gåvor och donationer och royalties / reklam. Genom sina bevarandeaktiviteter, DU gynnar den biologiska mångfalden, vattenkvaliteten, miljö och ekonomi i de områden där det är verksamt.

I enlighet med Ducks Unlimited grundare avsikter, främjar organisationen fortsatt säker och reglerad sjöfåglar jakt. Majoriteten av DU finansiella bidragsgivare och 90 procent av medlemmarna är jägare. [9] Den DU Magazineinnehåller många historiska och praktiska artiklar om sjöfåglar jakt, och det får intäkter från annonser av waterfowling utrustning såsom hagelgevär, ammunition, vettar och fågel samtal.

Bevarande

Traditionellt har de flesta DU våtmarksbevarandeprojekt genomförs på sjöfågel häckningsområden i de kanadensiska prärien av dess dotterbolag, Ducks Unlimited Kanada (DUC). DUC har dock expanderat sin verksamhet till att omfatta projekt i varje kanadensisk provins och territorium, inte bara i prärien. DU har också expanderat sin verksamhet till att omfatta bevarandeprojekt i varje stat i USA och i Mexiko. Den behåller fokus på livsmiljöer som är viktigast för sjöfåglar ; inklusive restaurering av anka avel livsmiljö i Kanada och norra centrala staterna, och även anka övervintring habitat, främst i kust och södra staterna och i Mexiko.

Metoder

Ducks Unlimited platser stark betoning på forskning och vetenskap. Den har ett nära samarbete med biologer och ekologer att utvärdera livsmiljö behov och att övervaka hur fåglar reagera på olika miljöförändringar. Några av de metoder som används av Ducks Unlimited att bevara livsmiljöer är: [12]

återställa gräsmark

Gräsmark täcka hjälper höns dölja sina bon och ökar deras chanser att lyckas kläcka en koppling, samt ökar sexuell produktivitet och ökar risken för att producera avkomma.

återplantering skogar

Skogar som översvämning regelbundet på grund av överfulla flodbankar, såsom bottom ädellövskog i Mississippi den alluviala Valley gör för ideal vint livsmiljö för ankor, och ger viktig avel och födosök habitat för andra djurarter. Men 80% av dessa skogar röjts och naturlig översvämning har minskat med 50-90%.

återställa vattendelare

När vattendelare störs, föroreningar tvätta i våtmarker och störa växter, fisk och djur. DU åter dränerade våtmarker, skyddar ström korridorer och etablerar remsor som filtrerar näringsämnen och silt buffert.

utbilda markägarna

DU arbetar med bönder, ranchägare och andra markägare för att förbättra jordbruket och rekreationsvärde av sin mark samtidigt som det mer vilda vänliga.

bevarande servitut

Bevarande servitut skyddar naturresurser värden för en fastighet i evighet. Markägaren behåller själva ägandet av marken, men går med på att vissa restriktioner utvecklings. Sedan 75% av amerikanska våtmarker är på privat egendom, bevarande servitut spelar en avgörande roll i bevarandet rörelsen.

förvärva mark

Direkt inköp av våtmarker för att återställa och skydda den. När återställningen är klar, DU säljer eller skänker fastigheten till en grupp eller en byrå som kommer att hantera det för vilda djur i allmänhet.

Ankor Obegränsad också ett nära samarbete med regeringschefer, bevarande ledare, privata markägare och jordbrukare för att säkerställa att miljöbestämmelserna finns i lantgårdräkningen. Lantgårdräkningen stödjer program som Conservation Reserve Program (CRP) och våtmarker Reserve Program (WRP).

Områden av särskilt intresse

Änder obegränsad tar en kontinental, landskap inställning till våtmarksbevarande. Medan DU fungerar i alla 50 stater, fokuserar organisationen sina ansträngningar och resurser på livsmiljöer mest fördelaktiga för sjöfåglar och i största fara att försvinna. Följande områden anses vara DU Bäst 5 bevarande prioriteringar: [2]

 • Prairie Pothole Region [13]
 • Western Boreal Forest of Canada [14]
 • Mississippi alluvial Valley [15]
 • Central Valley och kust Kalifornien [16]
 • Gulf Coastal Prairie [17]

Änder obegränsad TV

Ankor Unlimited ger en TV-show, Ducks Unlimited TV aka DUTV . Denna show är värd Field Hudnall, Wade Bourne och Ainsley Beeman och höjdpunkter bevarande och sjöfåglar jakt från hela USA. [18]

Referenser

 1. Hoppa upp^ “DU National Personal & styrelse” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 2. ^ Hoppa upp till:a b c “National Fact Sheet” (PDF) . Ducks.org . Ducks Unlimited. Arkiveras från den ursprungliga (PDF) på 28 Mars 2013 . Hämtas januari sex, 2017 .
 3. Hoppa upp^ “National Fact Sheet” (PDF) . Ducks.org . Ducks Unlimited. Arkiveras från den ursprungliga (PDF) på 22 februari 2016 . Hämtas januari sex, 2017 .
 4. Hoppa upp^ “Ducks Unlimited hedrad av B & C Club” . boone-crockett.org . Boone och Crockett Club. 21 mar 2012 . Hämtat 5 januari, 2017 .
 5. Hoppa upp^ Bolen, Eric (april 2000). “Sjöfåglar Management: igår och i morgon”. The Journal of Wildlife Management . 64 (2): 323-335. doi : 10,2307 / 3803230 . JSTOR  3803230 .
 6. Hoppa upp^ “en föreslagen plan för verksamheten för Wild Fowlers i Nordamerika” . The Wild Fowlers i Nordamerika, Boone och Crockett Club Archives, Montana Memory Project. 1927 . Hämtat 5 januari, 2017 .
 7. Hoppa upp^ “Ducks Unlimited”. Ducks Unlimited . 76 (1): 10. januari-februari 2012.
 8. Hoppa upp^ “Ducks Unlimited s internationella program” . Ducks.org . Ducks Unlimited. Arkiveras från originalet på 2007-04-28 . Hämtas 2007-06-25 .
 9. ^ Hoppa upp till:a b c “Ducks Unlimited och Jakt” . Ducks.org . Ducks Unlimited . Hämtat 5 januari, 2017 .
 10. ^ Hoppa upp till:a b Jones, Lindsay (Fall 2012). “Ankor i rad” . Philanthropy . Hämtad januari åtta 2013 .
 11. Hoppa upp^ “Public Policy” . Ducks.org . Ducks Unlimited . Hämtat 5 januari, 2017 .
 12. Hoppa upp^ “Hur DU bevarar våtmarker och Waterfowl” . Ducks Unlimited . Hämtad januari åtta 2013 .
 13. Hoppa upp^ “Prairie Pothole Region” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 14. Hoppa upp^ “Western boreala skogen – Kanada” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 15. Hoppa upp^ “Mississippi alluvial Valley” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 16. Hoppa upp^ “Central Valley / Coastal California” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 17. Hoppa upp^ “Gulf kust Prairie” . Ducks.org . Hämtas 2013/01/15 .
 18. Hoppa upp^ “titta på de bästa föreställningar utomhus för gratis CarbonTV” . CarbonTV . Hämtas 2016/02/08 .

 

About the author

Assistent

View all posts