fasaner evigt

Fasaner evigt , Inc. (PF) är en 501 (c) (3) ideell naturvårdsorganisation bildades 1982 som ett svar på den fortsatta nedgången av bergs djur och miljö i hela USA. Fasaner evigt, och dess vaktel bevarande division, Quail evigt , har en sammanlagd medlemskap i cirka 130.000 i hela Nordamerika . [1]

Historia

Fasaner alltid började i Saint Paul, Minnesota i 1982 som ett svar på minskningen av fasan nummer i staten, resultatet av väsentlig förlust av livsmiljöer som lämpar sig för fasaner som jordbruksmetoder intensifieras. [2] Fasaner evigt skapades för att betala tillbaka dessa gräsmark tunnland tillbaka till djurlivet livsmiljö .

Dennis Anderson, utomhus redaktör för Saint Paul Pioneer Press och utskick skrev en artikel 7 mars 1982, om tillståndet av gräsmark livsmiljö Minnesota. Efter artikeln dök upp, fick Anderson över 100 skriftliga svar och 50 telefonsamtal, uttrycker oro för tillståndet i bergslivsmiljöer och statens bergsgamebird. Det var från denna artikel att begreppet fasaner alltid bildades och strax efter, Anderson och några vänner etablerade Pheasants evigt. [3]

De första Fasaner evigt bankett hölls April 15, 1983 vid den tidigare Prom Center på University Avenue i St Paul. Över 800 personer deltog, inklusive berömda vatten fowler och utomhus författare Jimmy Robinson, som presenterade två $ 1.000 kontroller till organisationen, en från honom och en från Robert Naegele Sr. [4]

Den huvudtalare vid det konstituerande fasaner evigt bankett var Gov. Rudy Perpich , som senare undertecknade statens första fasan stämpel räkningen. [5] Hittills har staten fasan stämpel samlat in över $ 14,6 miljoner för fasan livsmiljö och utveckling för privata och offentliga länder och för offentlig markförvärv. Stämpeln kostar $ 7,50 och det krävs av fasan jägare ålder 18 år och äldre. [4]

Medlemstillväxt

 • 1983: 1000 medlemmar
 • 1984: 3.000 medlemmar
 • 1985: 6000 medlemmar
 • 1986: 12.000 medlemmar
 • 1987: 25.000 medlemmar
 • 1988: 34,250 medlemmar
 • 1989: 46.000 medlemmar

Organisation

Fasaner alltid använder en gräsrotssystem fundraising och projektutveckling som ger medlemmarna möjlighet att se ett direkt resultat av deras bidrag. Detta sker genom fasaner Forever and Quail evigt lokalföreningar att bestämma hur 100% av sina lokalt insamlade medel kommer att användas. [6] fasaner Forever and Quail har alltid en kombinerad 700 lokalavdelningar i hela USA och Kanada. [7]

Organisatoriska projekt

Fasaner Forever and Quail alltid har kapitlen i 40 stater, medlemmar i alla andra stater och kapitel i deras systerorganisation, fasaner evigt Kanada. [8] Organisationen deltar i habitat projekt lokal och nationell nivå, och har en genomsnittlig årlig slutförandet av 20.000 habitat projekt. Fasaner evigt djurlivet livsmiljö projekt har genomförts i samband med lokala, statliga och federala naturresurs organ, och alla dessa projekt har därefter öppnats för allmänheten jakt eller kompatibel frilufts användning.

Sedan 1982, fasaner Forever and Quail alltid har ökat över 6.100.000 tunnland (25.000 km 2 )-inklusive plantering gräsmarker, återställa våtmarker, plantering woody täck eller livsmedels tomter och köpta marker för att ge livsmiljö för fasan, vaktel och andra vilda djur. Detta belopp omfattar även cirka 400 tusen wildlifelivsmiljöen projekt, som har bidragit till fasan, vaktel och andra vilda djur.

Fasaner Forever and Quail evigt kapitel innehar mer än 500 ungdomsevenemang per år, med 25.000 plus ungdom till utomhus. Många av organisationernas kapitel ger lärare med stipendier för att delta i Leopold utbildningsprojekt verkstäder (uppkallad efter den miljö författare, Aldo Leopold ). De lärare underlätta ungdoms mentor jagar, utomhus bevarande dagar sportskytte, tävlingar, bevarande läger och ungdoms fiske turneringar, utomhus mässor, jägare utbildning klasser, skolgården miljöer och mycket mer.

No Child Left Inomhus initiativet bygger på fasaner Forever and Quail Forever Leopold Education Project och kapitel ungdomsevenemang med ungdoms- och familjeprogram. No Child Left inomhus initiativ sker genom ungdoms livsmiljö projekt, ungdoms- och familje lokala evenemang och ungdoms utomhus utbildningsprogram värd kapitel och frivilliga över hela landet.

Gräsrots bevarande kampanj bildades av organisationen med målet att höja $ 25.000.000 i planerade gåvor, egendom, testamenten och andra donationer. Syftet med kampanjen är att öka organisationens förmåga att bevara och förbättra Nordamerika | Nordamerikas vilda resurser samt amerikanernas jakttraditioner.

Statistik 

 • Minnesota bevarandegrupper
 1. Ducks Unlimited , 42.000
 2. National Wild Turkey Federation , 26.000
 3. Fasaner evigt, 22.500
 4. Minnesota Deer Hunters Association, 20.000
 5. Minnesota Waterfowl Association
 • De fem stater för Fasaner evigt medlemmar
 1. Minnesota, 23800
 2. Iowa, 18900
 3. Nebraska, 10.300
 4. Michigan, 7900
 5. Illinois och Wisconsin, 7500

Referenser

 1. Hoppa upp^ Dennis Anderson “Habitat är fasaner Forever mål” Minneapolis St Paul Star Tribune. 8 okt 2011
 2. Hoppa upp^ Sargent, MS och Carter, KS, ed. 1999. VD Michigan Wildlife: A Markägare Guide. Michigan United Bevarande klubbar, East Lansing, MI. 297pp.
 3. Hoppa upp^ Kimball, Joe “Vid 25 års ålder, för evigt Fasaner firar stora helgen” 17 januari, 2008[1]
 4. ^ Hoppa upp till:a b . “. 25 fakta om fasaner evigt” Smith, Doug, och Dennis Anderson 15 januari 2008 [2]
 5. Hoppa upp^ Smith, Doug, och Dennis Anderson. “25 fakta om fasaner evigt.” 15 Jan 2008[3]
 6. Hoppa upp^ Dennis Anderson “Habitat är fasaner Forever mål” Minneapolis St Paul Star Tribune 8 Oktober 2011
 7. Hoppa upp^ Ed Zieralski “Och nu, för en jakthund syn på fågeljakt” UT San Diego. 3 november 2011. Sports. [4]
 8. Hoppa upp^ Fasaner evigt: Find-a-kapitel. [5]

About the author

Assistent

View all posts