Inga kompromisser (magazine)

Inga kompromisser var en San Francisco, Kalifornien , USA-baserade halvårsdjurrätts tidningen [1] publicerades först i vintern 1989. Tidningen omfattade globala aspekter av djurens rättigheter och främjat en vegan livsstil, som inkluderade användning av djurvänliga produkter.

Tidningen grundades av Freeman Wicklund [2] och stoppas publicering i 2005 med den 29: e utgåva. [3] Det är nu en webbplats för nyhets länkar om gräsrots direkt action , militanta djur liberationists , deras supportrar och Animal Liberation Front (ALF). [4]

Anteckningar 

  1. Hoppa upp^ Best, Stevenoch Best & Nocella. Terrorist eller frihetskämpar? Reflektioner om befrielsen av djur,Lantern Books, 2004, s. 380.
  2. Hoppa upp^ Freeman Wicklund självbiografi,Freeman Wicklund.
  3. Hoppa upp^ Merchandise: Böcker och media,Ingen kompromiss.
  4. Hoppa upp^ Hemsida,Ingen kompromiss.

 

About the author

Assistent

View all posts