Medkänsla Över Killing

Medkänsla Över Killing ( COK ) är en ideell djurskyddsorganisation baserad i Washington, DC , som grundades av Paul Shapiro och för närvarande leds av verkställande direktör Erica Meier . Bildades 1995, COK primära kampanjer för att förespråka mot fabriken jordbruk och främja vegetarisk kost. Även om det välkomnar dem som är intresserade av djurens välbefinnande som äter kött, uppmuntrar gruppen en övergång till en växtbaserad kost, även om gradvis eller deltid. [1]

Aktiviteter och kampanjer

COK verksamhet och kampanjer inkluderar:

 • Organisera och hosting av DC VegFest.
 • Organisering och främjande av VegWeek.
 • Fördelning av pro-grönt material.
 • Uppsökande och kampanjer som förespråkar för restauranger och företag att inkludera vegan mat.
 • Skapande och distribution av pro-vegetariska reklam på TV .
 • Skriva brev och op-eds till lokala tidningar .

Från och med 2016 har COK avslutat sin åttonde årliga VegWeek. VegWeek är en internationell kampanj där människor gör ett löfte att äta en växtbaserad kost under en vecka. År 2016, mer än 5.400 personer tog 7-Day VegPledge. Deltagarna i VegWeek kampanjer har inkluderat federala, statliga och lokala representanter, idrottsmän och kändisar och samhällsmedlemmar. [2]

Kampanj framgångar

 • Organisationen har sedan dess lanserat framgångsrika kampanjer uppmanar Morning Farms , Boca, och Light att använda färre ägg i sina produkter.
 • Medkänsla Över Killing lanserat en kampanj för Dunkin ‘Donuts till lager sojamjölk i sina butiker, [3] som företaget gjorde i vissa regioner. Vid 2009 vidta åtgärder för djur konferens anordnades av Humane Society i USA introducerade Erica Meier Medkänsla Över Killing uppföljning kampanj för att uppmana Dunkin ‘Donuts ta bort animaliska produkter från sina munkar.
 • En framgångsrik kampanj, där COK supportrar skickade meddelanden ber om vegan alternativ på WeLoveSubway.com, hjälpte till att leda till menyalternativ, inklusive en svarta bönor patty och Malibu Garden smörgås, läggs med tunnelbana [4] -Den världens största restaurangkedja. Mer än 1000 Subway platser nu erbjuda dessa alternativ.
 • Tim Horton’s-Kanadas största kaffekedja, med mer än 4500 platser adderande sojamjölk [5] vid deltagande platser, efter en kampanj från COK.
 • COK slagit sig ihop med journalisten och tv-personlighet Jane Velez-Mitchell att starta en petition Starbucks att lägga vegan matalternativ till dess meny, mot bakgrund av de positiva steg kaffekedjan har redan vidtagits genom att erbjuda soja och kokos mjölk. Som svar på de många meddelanden mottagna, har Starbucks berättade COK, “Vi är i teststeg för flera nya produkter som kan godtas som vegan … vi har våra vegan kunder i spetsen för våra sinnen och kan inte vänta med att presentera några nya livsmedel alternativ för att tillgodose vegankost och våra trogna kunder som har begärt dessa alternativ. ” [6]

Hemliga utredningar

Medkänsla Över Killing har genomfört flera hemliga utredningar i förutsättningar som råder djur som föds upp för mat i USA

Ägg gårdar

Gruppen genomförde en undersökning av levnadsförhållanden på Maryland hönshus, dokumentera lik i Grupp burar och rädda några av hönorna finns i de värsta förhållanden. [1] En av gårdarna dokumenterade, som ägs av ISE America , inrymt mer än 800.000 höns. [7] Efter ett tips om undermåliga förhållanden på gården, begärde COK tillstånd att besöka gården innan du fortsätter med en hemlig utredning. [7]

Talesmannen för ägaren av gården i fråga sade att de förhållanden som råder på gården var “normal praxis i branschen.” [8] Även om en av gårdarna hävdade att videofilmer inte togs på sin gård, förbarmade Över Killing filmade sin GPS-position samt post ställd till gården i fråga. [9]

I början av 2006, en medkänsla Över Killing undersökning i en Pennsylvania ägg gård ledde till åtal för 35 fall av djurplågeri mot ägare och förvaltare av gården, det första fallet i sitt slag. [10] Även om avgifter pressades av en lokal djur kontroll officer efter att ha tittat en video från COK, ägare och förvaltare av gården så småningom frikänd i 2007. [11]

Central Valley kött

COK s undercover video utsätta djur missbruk vid Central Valley Meat Co. (CVM) föranledde USDA att stänga [12] California slakteri i 2012 och avbryta federala inköp från anläggningen, en stor leverantör till USDA: s National School Lunch program. Kalifornien-baserade snabbmatskedja, In-N-Out Burger omedelbart avskurna band med sin forna leverantör CVM [13] på frisläppandet av COK utredningsresultaten, följt av nationella kedjor McDonalds och Costco. I februari 2014 var anläggningen åter stängas av USDA för ohälsosamma förhållanden. [14]

Quanah Cattle Company

År 2013 genomfördes en COK aktivist greps (även om avgifter så småningom tappade) i Colorado för att filma påstådda missbruk boskap på Quanah Cattle Company och misslyckas med att rapportera missbruk “i tid.” COK verkställande direktören Erica Meier uppgav att detta är en “shoot the messenger strategi som syftar till att förringa uppmärksamheten från de brott som faktiskt missbrukade djur.” [15]

Pilgrim Pride kyckling fabrik gård

År 2014, en COK undersökning utsatt kycklingar som begravdes levande i en North Carolina fabrik gård levererar Pilgrims Corp. (tidigare Pilgrims Pride), den näst största kycklingproducent i världen och en leverantör för Chick-fil-A, Burger King, Wendys och Walmart. CNN bröt chockerande berättelse. [16]

Foster Farms kalkon kläckeri

I början av 2015, en COK utredare dokumenterade fruktansvärda behandling av fågelungar – inklusive stympning, gasning och som mals levande – inuti en Foster Farms kläckeri i Fresno, Kalifornien.

Mountaire Farms

Vid en North Carolina kycklingslakteriet ägs av Mountaire Farms, Inc., den sjunde största kycklingproducent i USA, COK utsatt [17] fåglar som våldsamt kastas och stansas, deras fjädrar som slet ut, och sjuka eller skadade fåglar kvar i högar på dö långsamt.

Kvalitet Pork processorer (Hormel)

År 2015, en medkänsla Över Killing utredare avslöjade förhållandena i en Minnesota anläggning som dödar och behandlar djur för Hormel. Denna anläggning är en av de största grisslakterier i USA, och en av fem anläggningar inskrivna i Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) Baserat Inspektions modeller Project (HIMP), ett pilot USDA program som möjliggör snabbare behandling av djur med reducerad statlig tillsyn.

Den Washington Post bröt historien om undersökningen, skriva, [18] “månader till ett värde av film har väckt stor oro samma förhållanden en av de största fläsk processorer i USA, och startade en statlig utredning.”

2013, en rapport revision [19] som utfärdats av USDA: s Office of Inspector General (OIG) underströk oro som HIMP kan utgöra mat säkerhetsrisker.

Juridiska opinionsbildning

Medkänsla Över Killing innovativa rätts Advocacy Program har arbetat sedan 2004 att använda det juridiska systemet att motsätta system orättvisor fabrik jordbruk. Användning av befintliga straffrätten och tvistemål, fokuserar programmet på att bekämpa storskalig djurplågeri på fabriken gårdar och arbetar för att skydda konsumenter från manipulation och otillbörliga metoder av djuret jordbruksindustrin. Eftersom produktionsdjur ges nästan inget skydd under lagen, är oerhört viktigt detta utmanande arbete.

Rätts Advocacy Program söker verkställighet av befintliga strafflagstiftning mot ägare och anställda vid anläggningar för Harming av djur, och utvecklar rättslig analys för att få landmärke stämningar och andra rättsliga åtgärder. Programmet bedriver även uppsökande och utbildning, ger advokater, juridiska studenter och allmänheten med information om produktionsdjur och lagen.

 • Under 2005 äggproducenter tappade en “Animal Care Certified” etikett från sina produkter efter Compassion Over Killing in ett klagomål till Federal Trade Commission för falsk reklam på den del av ägget företag. [20]Compassion Over Killing sade att ägget etiketten innebar att vården av djuren hade träffat en viss standard djurbetingelser, som äggproducenter hade inte; Riks Reklam Review Board överens om att etiketten var vilseledande. [20] FTC klagomål tappades när ägget industrin kommit överens om att byta ut etiketten till förmån för en uppgift, “United äggproducenter Certified”. [20]
 • Under 2011 [21] mejeri konsumenter, däribland medlemmar av medkänsla än Killing (COK), lämnat in en grupptalan [22] på uppdrag av konsumenterna avser att flera mejeriföretag och branschgrupper-inklusive mark O’Lakes de nationella mjölkproducenter Federation, och Dairy Farmers of America-fogade som kooperativ samarbetar (CWT) för att delta i en prisöverenskommelser system som uppblåsta priset på mjölk. Detta resulterade, enligt klagomålet, in över $ 9,5 miljarder kronor i olagligt erhållna vinster och kan påverka priset på mjölk i flera år.
 • COK anslöt organisationer Animal Legal Defense Fund, Farm Sanctuary och djurskydd & Rescue League, och individer, i att lämna in en stämningsansökan mot USDA [23] för att tillåta försäljning av foie gras, en sjuk fågel produkt. Byrån krävs genom Poultryprodukter Inspection Act [24] för att fördöma sjuka fjäderfä uppblandat. Tvångsmatning av ankor och gäss [25] för att producera foie gras resulterar i ett tillstånd som kallas leverförfettning eller “fettlever”, där fåglarnas lever sväller upp till tio gånger sin normala storlek. [26]

Referenser 

 1. ^ Hoppa upp till:a B Montgomery, David (2003-09-08). “Animal Pragmatism: Medkänsla Över Killing vill göra Anti-Meat Meddelande en lite mer tilltalande” . The Washington Post . s. C01. Arkiveras från originalet på 2012/12/30 . Hämtas 2013/01/01 .
 2. Hoppa upp^ US VegWeek. 15 maj 2014.
 3. Hoppa upp^ Rueb, Emily S. (2008-05-14). “Real World, verklig irritation i Brooklyn” . The New York Times . Hämtas 2009/07/30 .
 4. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing | (2015/03/10). “Subway expanderar Allmänt Vegan Meny i DC och LA!” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 5. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing | (2014/12/15). “Du frågade, Tim Hortons svarar: Sojamjölk nu!” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 6. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing | (2015/09/30). “Kampanj Uppdatering: Starbucks & Vegan matalternativ!” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/05/02 .
 7. ^ Hoppa upp till:a b Singer, Peter (2005). I försvar av djur . New York, New York: Scribner. s. 174. ISBN  0-7432-4769-8 .
 8. Hoppa upp^ “Md. Egg Farm anklagas för grymhet” . Washington Post . 2001/06/06 . Hämtas 2009/07/30 .
 9. Hoppa upp^ McNeil Jr, Donald G. (2004/07/25). “The Nation: marsch, äntligen, ett företag tar PETA Allvarligt” . The New York Times . Hämtas 2009/07/30 .
 10. Hoppa upp^ “Pennsylvania ägg gård hit med grymhet avgifter” . USA Today . 2006/01/11 . Hämtas 2009/07/30 .
 11. Hoppa upp^ “Uppdatering: Pennsylvania Court anser att djur Missbruk på Egg Factory Farm är Legal” . Medkänsla Över Killing. 2007 . Hämtas 2009/07/30 .
 12. Hoppa upp^ “USDA stänger Kalifornien slakteri över ko grymhet video” . Reuters . 2012/08/22 . Hämtas 2016/04/26 .
 13. Hoppa upp^ “anläggningen stängd av USDA Levereras nötkött för In-N-Out Burger” . ABC News. 2012/08/22 . Hämtas 2016/04/26 .
 14. Hoppa upp^ Times, Los Angeles. “USDA stänger oroliga Central Valley slakteri över renlighet” . latimes.com . Hämtas 2016/04/26 .
 15. Hoppa upp^ Taylor Radig Filmad Påstådda Cattle Missbruk Vid Ranch, men blev arresterad för att inte rapportera det omedelbart. Huffington Post ,24 November 2013.
 16. Hoppa upp^ “kan Undercover djur missbruk videor snart förbjudas” . CNN . Arkiveras från originalet på 2016/04/02 . Hämtas 2016/03/29 .
 17. Hoppa upp^ “Nya video anspråk på att visa djurplågeri vid North Carolina gård” . Yahoo News . Hämtas 2016/03/29 .
 18. Hoppa upp^ Ferdman, Roberto A. (2015/11/11). ” ” Det var definitivt levande “: En hemlig video på en av landets största fläsk processorer” . The Washington Post . ISSN  0190-8286 . Hämtas 2016/03/21 .
 19. Hoppa upp^ “livsmedelssäkerhet och Inspection Service – Kontroll och tillsyn vid svin slakterier” (PDF) . United States Department of Agriculture, Office of Inspector General.
 20. ^ Hoppa upp till:a b c Hernandez, Nelson (2005-10-04). “Ägg Label ändras efter Md. Gruppen klagar” . The Washington Post . Hämtas 2013/01/01 .
 21. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing |. “The Dairy Industry s prisöverenskommelser sheme – Svarande” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 22. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing |. “The Dairy Industry s $ 9,5 miljarder prisöverenskommelser Scheme” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 23. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing | (2012/05/07). “USDA stämd för att tillåta försäljning av sjuk Poultry Product” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 24. Hoppa upp^ “Fjäderfä Produkter Inspektions Acts” . www.fsis.usda.gov . Hämtas 2016/04/27 .
 25. Hoppa upp^ www.cok.net, Godhet Över Killing |. “Hudson Valley Foie Gras Factory Farm Investigation” . Medkänsla Över Killing . Hämtas 2016/04/26 .
 26. Hoppa upp^ “Vad är foie gras |? StopForceFeeding.com” . www.stopforcefeeding.com . Hämtas 2016/04/26 .

About the author

Assistent

View all posts