Rocky Mountain Elk Foundation

Den Rocky Mountain Elk Foundation (RMEF) är en bevarande organisation, grundad i USA 1984 av fyra jägare från Troy, Montana (Bob Munson, Bill Munson, Dan Bull och Charlie Decker). Dess uppgift är att säkra framtiden för älg , andra vilda djur, deras livsmiljö och vår jakt arv. Till stöd för detta uppdrag är RMEF åtagit sig att:

  1. Bevara, återställa och förbättra livsmiljöer;
  2. Främja sund förvaltning av vilda, frigående älg, som får jagas eller på annat sätt haft;
  3. Främja samarbete mellan federala, statliga, stam, och privata organisationer och individer i viltvård och bevarande av livsmiljöer ; och
  4. Utbilda medlemmar och allmänheten om bevarandet av livsmiljöer, värdet av jakt, jaktetik, och viltvård.

Sedan 1984, den RMEF bidragit till att bevara mer än 6,7 miljoner tunnland (26.700 km ²) av livsmiljöer. RMEF bidrog också till att återställa länge frånvarande älg populationer, med besättningar som återupprättas i Kentucky , North Carolina , Ontario , Tennessee , Missouri , Virginia och Wisconsin . RMEF strävar efter att vara en stark röst för jägare i tillgång, viltförvaltning och bevarande politiska frågor.

Rocky Mountain Elk Foundation anser att jakt är bevarande. Tidiga amerikanska ledare som Theodore Roosevelt formade en uppsättning ideal som nu kallas den nordamerikanska Modell av Wildlife Conservation som deklarerar djurliv tillhör oss alla, varje medborgare har rätt att jaga och fiska, och vetenskapligt baserad skulle statligt reglerade jakt köra naturvårds och förvaltning. Och ingen gör mer ekonomiskt stödja och upprätthålla denna modell än jägare. [ Stämningen behövde ]

Torstenson Family Endowment 

År 2002, Bob Torstenson begåvad 93.403 tunnland (378 km ²) Double H Ranch, senare heter Torstenson Wildlife Center, i västra och centrala New Mexico till Rocky Mountain Elk Foundation. År 2012 RMEF, som arbetar med Torstenson familj, gjorde en gåva övergång av ranchen resulterar i upprättandet av Torstenson Family Endowment (TFE), en av de största donationer någonsin för en naturvårdsorganisation. The ranch är alltid skyddas och vårdas genom ett bevarande servitut som upprätthålls av RMEF.

RMEF kommer att använda intäkterna från TFE uteslutande att främja sin huvuduppgift program: permanent markskydd, livsmiljö förvaltarskap, älg restaurering och jakt arv. TFE kan RMEF att öka projektfinansiering genom att locka matchande medel från både den privata och den offentliga sektorn, och gör det möjligt RMEF till mycket snabbare möta och beger förändringar livsmiljö och utmaningar som äger rum över hela USA.

Lagstiftning

Rocky Mountain Elk Foundation stödde Bipartisan Sportsmen lagen av 2014 (S. 2363, 113: e kongressen) . De uppmanade medlemmarna att stödja propositionen, säger att den anser att räkningen “vara av avgörande betydelse för bevarande, djurliv, och idrottsmän och kvinnor.” [1] Den Rocky Mountain Elk Foundation sade att de stödde räkningen eftersom det “skyddar användningen av traditionella ammunition, ger större flexibilitet för federala medel som ska användas för att bygga och underhålla intervall på offentlig mark och säkerställer tillgång till federala mark för jakt, skytte och andra utomhusaktiviteter. ” [1]

TV-program

Rocky Mountain Elk Foundation ger en TV-show som heter “RMEF Team Elk” värd Brandon Bates. [2] Showen fokuserar på älg, älg livsmiljö och älgjakt och presenterar betydelsen av bevarande och jakt arv.

Referenser

  1. ^ Hoppa upp till:a B Allen, David (12 juni 2014). “Stöd Bipartisan Sportsmen lagen av 2014” . Elk Tracks Rocky Mountain Elk Foundation . Hämtad 20 juni 2014 .
  2. Hoppa upp^ “titta på de bästa föreställningar utomhus för gratis CarbonTV” . CarbonTV . Hämtas 2016/02/05 .

 

About the author

Assistent

View all posts