United Poultry Oro

United Poultry Oro ( UPC ) är en nationell ideell djurrättsorganisation i USA som tar behandlingen av fjäderfä , inklusive höns, ankor och kalkoner, i livsmedelsproduktionen, vetenskap, utbildning, underhållning, och mänskliga sällskaps situationer. Organisationen grundades 1990 av djurskydds förespråkare och författare Karen Davis . [1]

Enligt UPC: s hemsida, “United Poultry Oro syftar till att göra allmänheten medveten om hur fjäderfä behandlas av vårt samhälle och på andra håll i världen. Vi hjälper allmänheten att se hur vår behandling av dessa fåglar påverkar vår hälsa, vår etik, vår utbildning, vår arbetarskydd och vår miljö. Vi informerar människor om och aktivt främja alternativ. detta gör vi genom våra omfattande undersökningar, vår kyckling fristad, offentliga samtal, skrifter, utskick, konferenser, informationstavlor och filmpresentationer använda sådana källor som intressegrupper folkhälsa, djurlobbyorganisationer, fjäderfä fackpress, myndigheter och vetenskapliga tidskrifter och förfaranden. ” [2]

Artikeln titel och slogan “Kalkoner är vänner, inte mat” kan ge en inblick i existensberättigande för organisationen. [2]

Referenser 

  1. Hoppa upp^ Wallis, David (November 7, 1997). “Newsreal: Kycklingar har rättigheter också!” . Salong .
  2. ^ Hoppa upp till:a b “United Poultry oro” . Hämtas 2017/01/21 .

 

About the author

Assistent

View all posts