US Jägare Alliance

De amerikanska idrottsmän Alliansen är en ideell organisation baserad i Columbus, Ohio , USA som bildades 1977. Alliance försvarar rättigheter jägare, fiskare, jägare och tävlingsskyttar. [1]

Historia

Den amerikanska idrottsmän Alliansen var ursprungligen känd som Wildlife lagstiftande Fund of America and Wildlife Conservation Fund of America och bildades 1977 efter en Ohio Ballot hotade Ohio fångst gemenskap. Organisationen inkorporerades officiellt i 1978 som Den amerikanska idrottsmän Alliansen . Genom åren Alliansen har arbetat med många räkningar och röst frågor som handlar om jägarnas rättigheter.

Advocacy

Den amerikanska idrottsmän Alliansen talar mestadels mot grupper djurrätts till förmån för rättigheterna för jägare, jägare och andra skyttar.

Maine kapitel i den amerikanska idrottsmän Alliansen talade ut mot en föreslagen state park i Maine som skulle ta bort tillgång till en stor mängd av offentlig mark som användes i stor utsträckning för fritidsaktiviteter som jakt och skoteråkning. [2]

År 2004 fanns det en oenighet om huruvida att hålla en svart björn jaktsäsong i New Jersey. DEP kommissionär Bradley Campbell skrev ett brev till rådets ordförande W. Scott Ellis begär att inte hålla en svart björn jaktsäsong, men säsongen var planerad till december 6-11 använde 2004. Campbell då hans myndighet att vägra att utfärda jaktlicenser jägare för svartbjörn. Den amerikanska idrottsmän Alliansen lämnat in en stämningsansökan mot New Jersey Department of Environmental Protection (DEP) som utmanade Campbell rätt att vägra jaktlicenser. [3]

Den amerikanska idrottsmän Alliansen talade till förmån för idrottsmän arv och fritids Enhancement Act från 2013 (HR 3590, 113: e kongressen) . Det uppmanade medlemmarna att kalla sina representanter i kongressen och be dem att rösta för räkningen. [4] Räkningen är en samlings räkning som omfattar flera skjutvapen, fiske, jakt och federala landlagar. [5] Det passerade USA representanthuset den 5 februari 2014. [6]

Program

Familjer Afield skapades i samarbete med National Shooting Sports Foundation , och National Wild Turkey Federation och arbetar för att få fler deltagande av kvinnor och familjer i jakt. Programmet skapade “lärling” jakt licens som tillåter någon som inte har avslutat jägare säkerhet att följa en erfaren jägare på jakt. [7]

Utomhus Business Council är ett program som skapades för att förena alla utomhus företag i en organisation för att skydda rättigheterna för friluftsmänniskor över hela USA. [7]

Styrelsen

Mason Lampton Upatoi, GA – Medlem i USSA och USSAF Boards. Vice ordförande i styrelsen. Ägare och VD för standardbetongprodukter. Styrelseledamot i Masters of Foxhounds Association of America. Avid räv jägare och wing geväret. [8]

Barbara L. Sackman Sands Point, NY – Medlem i USSA och USSAF Boards. Sekreterare / kassör i styrelsen. Vice President Sackman Enterprises. Mottagare av Safari Club International Diana Award och den första kvinnan att ta emot World Hunting Award. [8]

Orrin H. Ingram Nashville, TN – Medlem i USSA och USSAF Boards. Medlem av den verkställande kommittén. VD och koncernchef för Ingram Industries och ordförande i Ingram Barge Company. Dedikerad waterfowler, kalkon och storviltjägare. [8]

Thomas L. “Tommy” Millner Sidney, NE – Medlem i USSA och USSAF Boards. Medlem av den verkställande kommittén. VD för Cabela Inc. Tidigare VD / koncernchef för frihet Group / Remington Company. Veteran internationella jägare och supporter av flera viktiga initiativ för bevarande. [8]

Nicholas J. Pinizzotto Columbus, OH – Medlem i USSA och USSAF Boards. Medlem av den verkställande kommittén. VD och koncernchef för den amerikanska idrottsmän Alliansen och amerikanska idrottsmän Alliansen Foundation. Tidigare VD för Delta Sjöfåglar Foundation och förbi Associate vice ordförande i västra Pennsylvania Conservancy. Passionerad jägare och naturvårdare. [8]

Charles Baldwin Sidney, NE – Medlem i USSA Board. VVD och administrativ chef, Cabelas Inc. Avid jägare och fiskare med en passion för att skydda USA: s utomhus arv. [8]

Jimmy Dan Conner Louisville, KY – Medlem i USSA och USSAF Boards. Vice VD för BB & T Insurance Services. Ledamot i styrelsen för OFS Märken / Styline Industries och Lincoln Heritage scouterna. Passionerad jägare deltar i ett stort antal civila och bevarande orsaker. [8]

Paul T. Delany Flagstaff, AZ – Medlem i USSA och USSAF Boards. Medlem av den verkställande kommittén. Pensionerad geolog / geofysiker. Aktiv friluftsmänniska och medlem av Masters of Foxhounds Association of America, som ägnas åt monterad rävjakt och andra idrottsplan. [8]

Dr Foster Northrop Crestwood, KY -Member av USSA Board. Equine veterinär med fokus på fullblod tävlingshästar. Dedikerad jägare som aktivt stöder Masters of Foxhounds Association, SCI och lång sikt Hounds. Livstid medlem i Ducks Unlimited, RMEF, Den nordamerikanska Hunting Club och NRA. [8]

Gary L. Oates Kenton, OH – Medlem i USSA Board. Livslångt jägare, trapper, beskära och boskap bonde och miljö förespråkare. Erkänns av Outdoor Life 2006 som en av “fem personer som gör en skillnad.” [8]

  1. Garrick Steele Middle, VA – Medlem i USSA och USSAF Boards. Tidigare president i Catawba Corporation. Ledamot av Golfströmmen Polo Club och Virginia Hunting Preserve Association. Avid jägare och naturvårdare. [8]

Michael W. Branham Denver, CO – Medlem i USSAF Board. President, Tusker Adventures. African professionell jägare, världsomfattande idrottsman. Medlems shikar-Safari Club International. Serveras som personliga guide för en framgångsrik ESPN tv-show med titeln “Under Wild Skies.” Supporter av talrika bevarande orsaker. [8]

Deb Cunningham Houston, TX – Medlem i USSAF Board. Livet medlem och tidigare ordförande i Houston Safari Club. Medlems shikar Safari Club, ständig medlem av Safari Club International och NRA. Vinnare av 1999 Houston Safari Club Enastående kvinna Hunter utmärkelse, SCI Diana Mottagare 2002 och 2011 SCI World Hunting Award Ring. [8]

Albert L. Menefee III Brentwood, TN – Medlem i USSAF Board. Ägare, Cedar Knob Kennels och ordförande Iroqouis Steeplechase Tävlingsledningen. Passionerad jägare som stöder flera lokala frivilligorganisationer och filantropier. [8]

  1. Austin Musselman, Jr. Louisville, KY – Medlem i USSAF Board. Femte generationen av Brown-Forman Company. Ägare av Evolution Land Management och tjänar på Family kommittén. Dedikerad jägare med en passion för djurlivet livsmiljö restaurering och samarbetat med KY Fish & Wildlife på vaktel restaureringar. [8]

Chris Dolnack Newtown, CT – Medlem i USSA Board. Chris Dolnack har haft en mängd olika försäljnings- och marknadsföringspositioner över en 30-årig karriär inom friluftsliv industrin inklusive ikoniska varumärken som Colt, Smith & Wesson, Fenwick, Woodstream och Berkley. Som Senior Vice President & Chief Marketing Officer för National Shooting Sports Foundation Chris leder marknadsföring och försäljning, branding, marknadskommunikation, sociala medier, medlemstjänster och branschens största mässa, Shooting, jakt och utomhus handel (SHOT) Show. [8]

Referenser 

  1. Hoppa upp^ “slåss det så kallade Antis” håller watchdoggrupp helt upptagen. ” . Chicago Tribune. 2007/03/20 . Hämtas 2009/01/01 .
  2. Hoppa upp^ “I Maine, en offentlig park i Sök av offentligt stöd” . The New York Times. 7 November 2006 . Hämtad 19 november 2014 .
  3. Hoppa upp^ “björnjakt Tvist lyser Spotlight på New Jersey Wildlife lag” (PDF) . Augusti 2005 . Hämtad 19 november 2014 . radmatningstecken ivid position 43 ( hjälp ) |title=
  4. Hoppa upp^ “Kritisk Federal jakt och fiske Bill passerar amerikanska representanthuset” . US Jägare Alliance. 3 februari 2014 . Hämtad sex februari 2014 .
  5. Hoppa upp^ Kasperowicz, Pete (4 februari 2014). “Tisdag: skjutvapen i huset, Farm Bill i senaten” . The Hill . Hämtad sex februari 2014 .
  6. Hoppa upp^ “HR 3590 – Alla åtgärder” . USA: s kongress . Hämtad sex februari 2014 .
  7. ^ Hoppa upp till:a b “ussaprograms” . Den amerikanska idrottsmän Alliansen . Hämtad 19 november 2014 .
  8. ^ Hoppa upp till:a b c d e f g h i j k l m n o p “ussaaboutus” . Den amerikanska idrottsmän Alliansen . Hämtad 19 november 2014 .

 

About the author

Assistent

View all posts