Vegetarianer ‘International Voice for Animals

viva! eller vegetarianer ‘International Voice for Animals , är en brittisk djurrättsgrupp, som fokuserar på att främja veganism . Det grundades av Juliet Gellatley 1994. Viva! genomför hemliga utredningar att avslöja missbruk av fabriksproduktionsdjur och producerar information om hur man ska gå vegan inklusive recept och shoppingguider. Det är registrerat på företag hus som ett privat företag med begränsat ansvar , med företagsnummer 01.787.309.

Översikt

viva! är baserat i Bristol , med en filial i Polen . Gruppen är en aktiv kampanj organisation, som arbetar med frågor som fabriks uppfödning och slakt. Kampanjer inkluderar End Factory Farming, äter grönt, gåslever gratis Storbritannien, exotiska kött, Ban grisningsboxar, mörka sidan av mejeri och ungdomskampanjer inklusive The Big Coverup.

viva! organiserar tvååriga nationella “Otroligt Vegan Roadshow” i London , tillsammans med andra regionala roadshows hela Storbritannien som syftar till att hjälpa människor att bli vegetarian eller vegan. Förutom att producera broschyrer, guider, rapporter, webbsidor och annat material, publicerar gruppen en vart tredje år tidskrift med titeln Viva! LIFE , som innehåller den senaste forskningen och kampanjinformation, liksom vegan recept. viva! åtnjuter beskydd av många välkända artister, däribland Martin Shaw , Heather Mills , Michael Mansfield QC , Jerome Flynn , Hayley Mills och Paul McCartney . [2] [3]

Referenser 

  1. Hoppa upp^ “Om Viva!” . viva! Webbplats . Hämtas 2012-01-24 .
  2. Hoppa upp^ “Star supportrar!” . viva! Webbplats . Hämtas 2009/07/06 .
  3. Hoppa upp^ “Paul McCartney!” . viva! Webbplats . Hämtas 2009/07/06 .

 

About the author

Assistent

View all posts